Hvordan finne billige bildeler?

Hva kan du gjøre for å spare noen penger når bilen skal repareres? Som vi alle vet, røsker det i lommeboka når det er feil på bilen. Men for å unngå at vi må leve på sparebluss i lang tid etter en bilreparasjon finnes nå noen alternativer for å få reparert bilen billigere.

Velg nye billige deler fra alternative leverandører

Med de nye EU reglene er det ikke bare deler fra merkeverksted som er av god nok kvalitet for at bilen vår skal få den beste behandling og vi fortsatt beholder garantien. Andre leverandører har nå også tilgang til å produsere deler etter samme spesifikasjoner som bilprodusenten. Vi kan nå benytte alternative leverandører og få bilen i perfekt stand igjen. Da kan vi enten velge leverandører som ReserveDELER-online.CO.no som selger deler etter samme spesifikasjon som bilprodusenten, eller vi kan fortsatt gå til leverandører som produserer uoriginale deler etter så bra spesifikasjoner som mulig. Hvis bildelene er produsert etter originale spesifikasjoner får vi samme kvalitet på reparasjonen som fra merkeverksted. Om vi derimot bruker uoriginale deler som er produsert så nært som mulig, kan vi risikere frafall av garanti. Men det er opp til forhandler å bevise at delene benyttet i reparasjonen ikke er av god nok kvalitet.

Det er mange muligheter for å finne brukte deler på nett

Du kan også få gode priser ved å finne brukte deler på nett. Du sparer mye på dette, men da har du ingen garanti for kvaliteten. Er du en kyndig bilmekaniker, eller vet at verkstedet kan ta en god vurdering på kvaliteten av delene, kan dette være et godt alternativ for deg.

Det er mulig å spare penger på å finne gode og billige deler på nett. Når du kjøper de riktige delene vil du ivareta garanti og få en kvalitetsreparasjon på bilen.