Hjemmebleking

Har du et ønske om å være en av de som har flotte, hvite og skinnende tenner? Da er du absolutt ikke alene – interessen for tannblekingsprodukter er økende for hvert eneste år, og det viser seg at de fleste av oss ønsker å unngå den skyhøye regningen også.

Det er kanskje ikke så rart når det finnes et minst like bra alternativ til tannbleking hos tannlegen, og vi snakker naturligvis om produkter for tannbleking hjemme. Nå til dags er nemlig produktene som selges for hjemmebruk blitt såpass avanserte og gode at det sannsynligvis er det samme produktet som tannlegen bruker!

Billigere, enklere og minst like bra

For mange vil det være en ekstra trygghet å reise til tannlegen for å utføre tannblekingen, og det kan vi absolutt forstå. Dette innlegget er på ingen måte ment som kritikk mot de som ønsker å gjøre det, og vi skjønner at et nytt og fremmet «inngrep» i munnen kan være skummelt.

Allikevel ønsker vi nå å overbevise deg om hvorfor du heller bør kjøpe produkter for hjemmebleking. Og det er ikke bare av den grunnen vi nevnte innledningsvis – at det uansett er de samme produktene tannlegen bruker – men også fordi du kan spare enorme summer med penger, samtidig som det er svært enkelt.

Velger du å ta turen til tannlegen for å få bleket tennene dine, så er han naturligvis behjelpelig med dette. Men da skal det også koste mye penger, og du må regne med at den totale regningen blir på flere tusen kroner.

Dessuten tar det lang tid og du vil måtte regne med flere besøk til tannlegen. Da spør vi oss selvfølgelig – hvorfor ta deg alt dette bryet og alle disse kostnadene når det ikke er nødvendig?

For produkter til hjemmebleking koster alt fra 200 til 800 kroner, og da får du alt du trenger for å få hvitere tenner. Dessuten kan du gjøre hele jobben selv, og det tar sjeldent mer enn maksimalt et par minutter hver dag i en kortere periode.

Produktene for hjemmebleking er såpass enkle i bruk at det ikke krever noen avanserte instrukser, og resultatene blir minst like bra som du ønsker de skal være. Med andre ord mener vi at du kommer til å bli like fornøyd dersom du gjør det hjemme eller om det er tannlegen din som gjør jobben!

Hvordan fungerer hjemmebleking?

Tannbleking hjemme

Når du har bestemt deg for at du skal bleke tennene dine hjemme med tannbleking, så må du finne frem til et produkt som du mener passer deg best. Vi anbefaler at du leser anmeldelser og tester som er gjort av produkter for hjemmebleking, og finner en teknologi som gjør det enklest mulig for det å bleke tennene dine.

Det finnes nemlig flere forskjellige måter å gjøre dette på i dag, og forskjellen kan være både hvordan man gjør det, resultat og pris.

Den kanskje mest moderne måten for hjemmebleking er ved å bruke et LED-lys for å farge tennene hvite. Dette er et produkt der man smører tennene med en gel, for å deretter bruke en medfølgende LED-penn for å lyse på tennene. 20 minutters daglig bruk i en kortere periode gir et av de beste resultatene på markedet.

Andre varianter for hjemmebleking innebærer bruk av en tannblekingspenn og strips, gjerne en kombinasjon av disse to eller produktene hver for seg.

Fordelen med sistnevnte er at det kan være enklere å justere resultatet, slik at man gradvis kan se hvordan tennene blir hvitere. Uansett hvilken teknologi og produkt du velger, så kan du være sikker på at det er helt trygt, og at alle produktene er CE-sertifisert for din egen trygghet.