Tannbleking, en del av vårrengjøringen

Alle kjenner til impulsene som kommer denne tiden på våren. De fleste av oss går gjennom en tid hvor vi bokstavelig talt foretar en vårrengjøring av kroppen.

Vi begynner på dietter, melder oss inn på treningsstudio og går gjennom fjorårets sommergarderobe som har samlet støv siden i høst.

Mange av oss bestiller også time hos frisøren og tar kanskje en vågal beslutning når det gjelder håret. Alt blir gjort med ønsker og store forhåpninger til våren og sommeren som ligger foran oss.

Når vi gjennomgår en slik oppgradering av det ytre, så vil de aller fleste ønske å forvandle smilet og med det menes tennene. Tennene og mangel på det hvite skinnende smilet vi alle ønsker å ha, er en kilde til frustrasjon og irritasjon for veldig mange.

Enkelt å oppnå et kritthvit smil

Det er ikke bare nå på tampen av vinteren at vi lengter etter et kritthvit smil. Kroppen gjemmes under flere lag av klær store deler av året, mens smilet vårt er på utstilling 24/7.

kritthvit smil

Det er det første vi ser hos andre og noe av det vi studerer mest på oss selv. Hver gang vi pusser tennene ønsker vi at vi kunne gjort noe med misfarginger og graden av gulhet tennene våre har fått.

Heldigvis er dette noe som vi faktisk kan gjøre noe med selv. Det er lettvint og billig i forhold til andre ting man måtte ønske å forandre. Ved hjelp av tannblekingsprodukter kan man gjøre det hjemme og våkne opp med et kritthvit smil.

Man skal heller ikke la seg lure av dyre behandlinger i dag. Det finnes flere nettsteder som spesialiserer seg på rimelige kvalitetsprodukter som gjør at man oppnår virkelig gode resultater.

Hvorfor vente?

Hjemmebehandling er å foretrekke av veldig mange grunner. Produktene man kjøper for å bleke tennene hjemme er så gode i dag at det er liten vits i å bruke tid og ekstra penger på å gjøre det på salonger. Produktene inneholder mye av det samme og dermed er det liten grunn til å ikke bestemme selv når man skal foreta tannblekingen.

Hjemmebehandling

Har man i tillegg tenner som er spesielt misfarget på grunn av for eksempel et stort forbruk av snus eller kaffe, må man ofte gjenta tannblekingen. Da er det spesielt praktisk å slippe å bestille time og sitte på bussen eller i kø i bilen for å gjøre det flere ganger.

Med tannbleking og produkter til bruk ved hjemme-bleking, bestemmer man selv når man gjør det og ikke minst når man gjentar behandlingen. Hvor lettvint er det ikke å sitte hjemme i sofaen å foreta tannblekingen mens man ser på serie eller gjør lekser?

Har man travle ukedager kan man sove lenge på lørdagen, bleke tennene og deretter være klar for lørdagskvelden med et nytt skinnende smil. Det er opp til deg når man gjør det og det er det aller beste med tannbleking hjemme.

Produkter til tannbleking

tannbleking hjemme

Den andre store fordelen med å gjøre tannblekingen hjemme er kostnadene. Det er ofte tilbud på produkter og man kan lese seg opp på de produktene man trenger. Å kjøpe tannblekings produkter trenger ikke være dyrt.

Det er blitt så vanlig å gjøre dette hjemme, at på grunn av konkurranse på markedet så er prisene blitt nedjustert kraftig de siste årene.

Kvaliteten er også samtidig blitt bedre. Det er derfor trygt, rimelig og ekstremt praktisk å gjøre tannbleking hjemme på sofaen.

Et utvalg av hva slags produkter man kan kjøpe er:

  • Alt-i-ett Tannbleking
  • Ferdigfylte tannblekingsskinner og refills
  • Tannblekings penner
  • Skum og tannkremer til vedlikehold og oppfriskning
  • Mange ulike tannblekings produkter med kull

Vær klar for sommeren

Det er ikke til å komme fra at selve bildet på sommer og ungdommelighet er solbrun hud og hvite skinnende tenner. Våren er en tid for nye muligheter og man ønsker å kunne vise seg fra sin beste side.

Sommer og hvite tenner

Ulikt treningsmedlemsskap og dietter, så vil tannbleking faktisk gi resultater i løpet av svært kort tid. Mange av oss betaler kanskje fremdeles på treningsmedlemsskapet man tegnet på samme tid i fjor?

Tannbleking er ikke et ønske, det er heller ikke det samme som å sette seg et mål. Det er en behandling som fjerner eller reduserer misfarging og som gir øyeblikkelig resultat.

Tar man tannblekingsbehandling hjemme så er man garanter resultat. Resultatet kan derimot variere og det avhenger av hvor misfarget tennene i utgangspunktet er.

Hva gjør man med det? Det er ikke verre enn at man må gjenta behandlingen til man oppnår et tilfredsstillende resultat. Les alltid pakningsvedlegget før bruk.